Recensies

LIAM (WWW#3) – Miranda Hillers

Titel: LIAM
Auteur: Miranda Hillers
Uitgeverij: MHbooks
Jaartal: 2017
Aantal pagina’s:  305 pagina’s
ISBN: 9789492792020
Genre: New Adult
Prijs: €18.95
Oordeel:


20181112_180038.png

LIAM
Ken je dat? Op een onverwacht moment, op een plek waar honderden, zelfs duizenden mensen rondlopen, spreek je vluchtig iemand. In die enkele minuten gebeurt er niets speciaals, maar toch blijft die persoon in je hoofd dwalen. Helaas kun je er niet veel mee, eigenlijk niets. Je weet geen naam, laat staan een nummer.
Hoe groot is de kans om haar weer te ontmoeten? Hoe kom ik überhaupt ooit te weten wie ze is? Wat bezielde me om haar niet achterna te gaan? Wat nog belangrijker is: waarom moet mij dit overkomen?

Zo bijzonder was ze niet. Zo bijzonder dat ik aan haar blijf denken. Hoe bijzonder zou het zijn als we elkaar ooit treffen?

CHARLIZE
Is het onontkoombaar dat er op deze aardbol iemand rondloopt die mijn ware liefde is? Ik kan me dat nauwelijks voorstellen. Ik dacht dat ik hem had gevonden, maar het was hem niet. Verre van dat. Het gezegde ‘na regen komt zonneschijn’ wil ik eerst zien, dan pas geloven.


 

Liam krijgt alles wat zijn ogen zien, vooral op het gebied van vrouwelijk schoon. Een knipje in zijn vingers en ze vallen met bosjes voor hem neer. Hij geniet hier met volle teugen van en kan zich niet herinneren dat hij ooit door iemand is afgewezen. Dit veranderd wanneer Liam terug komt van een voetbalweekend met zijn  teamgenoten. In het toilet, op de luchthaven heeft hij zijn “hollywood” momentje. De dame in kwestie wilt echter niets van Liam weten, ze weigert zijn aanbod voor koffie en weerstaat zijn geflirt. Wanneer ze zich ook nog eens bij hem uit te voeten maakt, staat Liam met een mond vol tanden: Want wat was er zonet gebeurd? Zonder naam of telefoonnummer van de donkerharige schone, blijft ze door zijn hoofd spoken.

Charlize wilt maar een ding en dat is vrij zijn. Vrij om te doen wat ze wil, om te werken en om haar leven opnieuw op te bouwen. Helaas lijkt dat leven haar niet gegund. Continu moet ze  over haar schouder kijken om er zeker van te zijn dat ze niet gevolgd wordt en tijdens een moment in het heren toilet, kijkend in de meest prachtige blauwe ogen wordt ze wederom op dat feit gedrukt.  Als ze haar “Stalker” op het vliegveld ziet, neemt ze de eerste trein die ze kan pakken en vertrekt zonder spullen of eindbestemming.

Een ontmoeting op het toilet, een misgelopen kans op geluk? Zal het lot hun een tweede kans geven? Natuurlijk geeft Miranda dat! Lize kan haar geluk niet meten als ze tijdens een lunchbezoek aan haar vader, de knappe Kai ontmoet. Vanwege redenen uit KAI, brengt Lize hem terug naar zijn woning. Kai bied haar een baan aan die Lize met beide handen aanpakt. Als nieuwe schoonmaakster van het WWW-huis leert ze de jongens beter kennen. Iedereen heeft ze ontmoet, behalve Liam. Toch hebben ze contact op hun eigen manier, door middel van een huishoudschrift schrijven ze elkaar de ene naar de andere sarcastische brief. Dit was erg leuk om te lezen, werkelijk HILARISCH want het weergeeft de beginnende relatie tussen hen. Liam wilt Lize graag ontmoeten maar wanneer zijn ogen op Charlie, het meisje dat door zijn gedachte spookt, landen moet hij kiezen. Lize of Charlie? Niet wetende dat ze een en de zelfde persoon zijn.

Wederom heeft Miranda mij verrast met de cover. LIAM staat er flirtend op, een echte mooiboy die weet dat hij lichamelijk perfect is. Hij werkt er hard voor – aldus the LIONKING himself. Toch zag ik er ook een speels type in; dit merkte ik al in DEX maar na het lezen van LIAM weet ik het zeker. Liam in net dat ene zure snoepje, je moet er even doorheen bijten maar is uiteindelijk heerlijk zoet. De karakter en eigenschappen die Miranda haar personages meegeeft zijn werkelijk perfect! In haar boeken is ze niet alleen gericht op het koppel, maar ook op iedereen eromheen.

Wat ik ook geweldig vind  van Miranda en wat ik BLIJF benoemen is, dat de WWW-boys, normale jongens zijn met angsten, struggels en dromen. Ze zijn niet al op hun achttiende Multi-miljonair geworden of CEO van een bedrijf dat ze hebben opgericht of geërfd. Ik hou er van dat Liam een spreekwaterval is. Hij zegt wat hij denkt en neemt geen blad voor zijn mond. In Charlize heeft hij zijn gelijke gevonden. Een pittige jonge dame met een verleden. Ze weet wat ze wil en dat is geen vluchtig avontuur. Liam zal voor het eerst in zijn leven moeite moeten doen voor een vrouw, maar dat is zijn Char waard.

En even tussen jullie en mij …… IK STA IN DIT DEEL!!! Ja Ja,  Miranda had mij al gezegd dat ze me een kleine rol zou geven, maar ik ben echt verbijsterd om mijn naam terug te zien in een van haar boeken.  Liam is ook het perfecte deel om mij in te plaatsen, want ook ik praat de mensen de oren van het hoofd af!

♡ Dank hiervoor Miranda ♡

De strijd naar gerechtigheid was heftig en het gevoel van ongeloof was zo sterk aanwezig dat ik bepaalde delen verontwaardigd verder las. Toch heb ik  LIAM uiteindelijk met een opgelucht gevoel dicht geslagen.
The Lionking was altijd al mijn favoriet maar ik weet zeker dat het hierna nooit meer hetzelfde zal zijn.  Ik geef dit deel 4 Diamantjes en COLLIN here I come!

Liefs,

Manuela

* ik wil Miranda Hillers bedanken voor het verstrekken van een recensie- ebook. ♡

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s