Recensies

Vurig Verlangen (verlangen #1) – Stefanie van Mol

Titel: Vurig Verlangen (Verlangen #1)
Auteur: Stefanie van Mol
Uitgeverij: SVM publishing
Jaartal: 2017
Aantal pagina’s:  199 pagina’s
ISBN: 9789082688122
Genre: New Adult
Prijs: €4.95 – Ebook
Oordeel:


20181129_163332

Roxanne heeft een moeilijke periode achter de rug. Wanneer ze Jonas op een avond ontmoet in haar stamcafé blijkt ze hem overal tegen te komen. Kan hij Roxanne helpen bij het missende puzzelstukje in haar leven?
Jonas wist bij de eerste aanblik dat Roxanne van hem zou zijn. Slaagt Jonas erin het ijslaagje op haar ziel te ontdooien?

Of gooit Roxanne’s ex-vriend roet in het eten?


 

Roxanne is dankzij een verkeerd gelopen relatie alles kwijt. Haar werk, vrijheid en bovenal haar zelfvertrouwen. Door haar Angststoornis durft ze minder te doen dan voorheen en raakt ze snel in paniek. Gelukkig heeft ze steun aan haar beste vriendin Fleur die haar wel eens mee neemt naar hun stamcafe: Het zwarte schaap. Maar wie had gedacht dat haar leven juist daar een andere draai zou krijgen?

Jonas heeft het goed voor elkaar: Een mooi huis, gave wagen, een goed betaalde baan, geweldige vrienden en voor ieder dag een andere meid (als hij het wil). Toch lijkt het laatste hem niet meer te kunnen bekoren. Hij wil iets anders, een relatie maar onder zijn voorwaarden en wat hij wilt, krijgt hij. Als hij Roxanne opmerkt in zijn vaste stamkroeg, begint er iets te borrelen. Hij weet wat hij wil en hij gaat er vol voor. Zij wordt de zijne.

Vurig verlangen is het eerste boek dat Stefanie van Mol heeft geschreven. Dit is ook zichtbaar aan het verhaal. In de versie die ik heb gelezen, zaten onder andere foutjes in de spelling zoals: srtik in plaats van strik en zinnen waar woorden in ontbraken:  “Telkens ik Roxanne zie, heb ik de neiging om te veranderen in een oermens.” –  blz.110. Tevens was er een – grote fout zou ik het niet noemen – fout in het verhaal te vinden: Op bladzijde 29 staat bijvoorbeeld dat Jonas broer Filip al drie jaar gelukkig getrouwd is met zijn vrouw Annabelle en dat ze samen een dochter hebben Isabella. Even later staat er op bladzijde 157:

“Naast Filip zit zijn vrouw Marie. ….. Op haar schoot zit hun dochtertje, Isabella.”

Waarom me dit is opgevallen? Ik vond de combinatie van Annabelle en Isabella zo schattig. Dat dit duo me het hele verhaal onbewust is bijgebleven.

Het verhaallijn zelf was prachtig. Een onzekere vrouw, die niet voor haar “seksuele verlangens” durft uit te komen. Die een masker moet opzetten voor de buitenwereld om zelf van binnen gillend gek te worden. Ze durft niemand meer in vertrouwen te nemen tot ze Jonas tegen komt en zelfs bij hem is ze niet zeker. Het gaat dus niet om het onschuldige type die je vaak in dit soort boeken treft want roxanne is een vrouw die weet wat ze wil maar ze durft dit dankzij haar Ex niet meer te uiten. Zal Jonas haar hierbij kunnen helpen?

Het is een boek dat gaat over 100% op iemand kunnen vertrouwen, ware vriendschap en een allesverslindende liefde. Ondanks dat ik wat op en aanmerkingen heb ben ik reuze  nieuwsgierig naar het verhaal van Fleur en Thomas. Wetende dat Stefanie alleen maar beter wordt in haar schrijven.

Als ik het verhaal tegen de foutjes moet opwegen. Kan ik niet anders dan het verhaal 2,5 Diamant geven.

liefs,

Manuela

*Vurig verlangen is een E-book recensie exemplaar toegestuurd door de Auteur.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s