Recensies

Verborgen verlangen (Verlangen#2) – Stefanie van Mol

Titel: Verborgen Verlangen (Verlangen #2)
Auteur: Stefanie van Mol
Uitgeverij: SVM publishing
Jaartal: 2018
Aantal pagina’s:  188 pagina’s
ISBN: 9781386724926
Genre: New Adult
Prijs: €4.95 – Ebook
Oordeel:


20181129_163332

Zij wil van haar braaf imago af.

&

Hij is een levensgenieter.

 


 

Fleur is het zat om telkens maar als het brave meisje gezien te worden. Het werken in haar vaders kunstgalerie en de stress die daarbij komt kijken, lijkt haar te veel te worden. Toch houd ze zich niet in en gaat met dezelfde vaart door. Ze wilt zich bewijzen, laten zien dat ze de positie in haar vaders bedrijf waard is en niet zomaar heeft gekregen. Het valt haar zwaar, vooral als haar vader geen blijk van waardering laat zien voor haar harde werk. Ze verbergt al haar verdriet en leert al snel om met een masker op te leven. Wanneer komt haar geluk?

Thomas is een levensgenieter. Hij houdt van het vrouwelijk schoon en geniet er met volle teugen van. Wanneer zijn beste vriend Jonas gaat trouwen met de beeldschone en bovenal charmante Roxanne, ontmoet hij Fleur. De meest irritante en prachtigste vrouw die hij ooit heeft ontmoet.

Wanneer ze op een avond woorden met elkaar krijgen denkt hij haar voor het laatst te hebben gezien. Niet wetende dat het lot hier anders over denkt.

Het verhaal van Thomas en Fleur heeft mij positief verrast. Het leek mij gebaseerd op het alleroude rijmpje: “Meisjes plagen, kusjes vragen.”. De spanning en seksuele energie spatten er van af en Stefanie laat zien dat ze geweldig goed is in de opbouw naar, nou ja,  seks. De overeenkomst die ze samen sloten vond ik een erg leuk detail. Het was vooral de humor die er na kwam aangezien Thomas niet bij haar weg leek te slaan.

‘En hier, op dit moment, voel ik me voor het eerst in lange tijd veilig in iemands armen.’

blz.153 – #Zwijmelmomentje

Helaas zaten er in deze versie wederom wat typfoutjes zoals op blz. 139 : neepakm een combi van neem en pak. Toch irriteerde het me niet bij dit verhaal. Ik stond er niet lang bij stil en wilde het einde weten van deze vurige liefde.

Het is een boek doordrenkt met humor, spanning, opwinding en bovenal pure liefde. Ondanks de paar ‘schoonheidsfoutjes’ vond ik het verhaal erg leuk en geschikt voor deze koude winterdagen.

Ik geef dit verhaal 3 Diamanten en kijk rijkhalzend uit naar het verhaal van Lucas.

liefs,

Manuela

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s