Recensies

Verboden verlangen (verlangen #3) – Stefanie van Mol

Titel: Verboden Verlangen (Verlangen #3)
Auteur: Stefanie van Mol
Uitgeverij: SVM publishing
Jaartal: 2018
Aantal pagina’s:  177 pagina’s
ISBN: 9781386659822
Genre: New Adult
Prijs: €4.99 – Ebook
Oordeel:


20181129_163332

Al sinds haar jeugd is ze stiekem verliefd op hem.

&

Hij heeft zich nooit gebonden.


 

Melanie is al sinds ze zich kan herinneren stapel verliefd op Lucas, de beste vriend van haar oudere broer Jonas. Al op jonge leeftijd leert ze op harde wijze dat hij niet geïnteresseerd is in haar en zet ze alles op alles om hem te vergeten. Na een lange studie in England keert ze naar huis met een nieuwe instelling: Mannen zijn niet te vertrouwen. Een wijze les, die ze niet snel zal vergeten.

Lucas geniet van zijn leven. Hij heeft om de dag een andere scharrel en heeft van zijn hobby zijn baan gemaakt. Beter kan het niet, denkt hij zo.  Tijdens het huwelijk van zijn beste vriend Jonas en de lieftallige Roxanne komt hij een goddelijk wezen tegen om er alleen achter te komen dat ze verboden terrein is.

Lucas weet dat hij niets kan beginnen met Melanie. Hoe sterk hun aantrekkingskracht ook is. Het blijft Jonas zusje, zoiets doe je niet. Helaas voor hem denkt Melanie daar anders over. Als is het maar voor een nacht. Ze zal Lucas krijgen.

Het verhaal begint met een proloog over de eerste tekenen van Melanie’s crush op Lucas. Wat ik persoonlijk een leuke toevoeging vond. Het laat zien dat een kinderverliefdheid niet altijd overgaat en dat is in veel gevallen ook zo. Je zal altijd vlinders krijgen bij de aanblik van je eerste crush.

Wat ik ook waardeerde aan dit verhaal en wat ik miste in de vorige delen was de spanning. In dit deel gebeurd er veel: van dronkenmanspraat naar vechtpartijen en van schaamtevolle onthullingen tot ontvoering en natuurlijk spat de erotiek er vanaf. Je krijgt op geen een moment rust in dit verhaal en valt in de ene verbazing tot de andere. Tevens kan je zien dat Stefanie van Mol vanaf het eerste deel tot dit laatste deel, gegroeid is als auteur. Ik heb het idee dat ze meer durfde in dit boek en haar eigen draai gevonden had.

Wederom zaten er wat typfoutjes in het verhaal.  Het enige wat mij opviel was de fout in de synopsis. Er staat dat ze een leeftijdsverschil hebben van zes jaar. Terwijl in het boek over twaalf jaar verschil wordt gesproken.  En het feit dat ze in de Proloog zelf van Lucas weg vlucht vanuit de boomhut, terwijl in het verhaal zelf wordt gesproken dat zij alleen achterbleef in de boomhut.

Langzaam is het verhaal van Lucas en Melanie in mijn hart gaan zitten, ik heb tot de laatste pagina in spanning gelezen en het is dan ook niet gek dat ik hem in een paar uurtjes uit had. Het verhaal bevat alles wat je verlangd in een erotische roman.
Spanning, humor, romantiek en tja erotische momenten.

Ik vind dit deel het beste van de drie en geef het 3.5 Diamant.

liefs,

Manuela

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s