Recensies

Fallon (Chicago Syndicate serie #1) – Soraya Naomi

Titel: Fallon ( Chicago Syndicate Serie #1)
Auteur: Soraya Naomi
Uitgeverij: Dutch Venture Publishing
Jaartal: 2018
Aantal pagina’s: 352 pagina’s
ISBN: 9789463189675
Genre: New Adult
Prijs: €17,95
Oordeel:


20181220_153456

Fallon heeft nooit een masker hoeven dragen om zich anders voor te doen dan ze is. Haar wereld is prachtig: ze is opgegroeid in een warm gezin in Chicago, heeft een mooi diploma behaald en heeft een baan waar ze dol op is. Maar die onschuldige wereld wordt op zijn kop gezet als Luca op haar pad komt.

Luca draagt een masker dat hij nooit af kan zetten. Nooit af mág zetten. Wantrouwen, rivaliteit en geweld beheersen zijn leven. Fallon valt als een blok voor hem omdat zij als enige voorbij zijn façade kan kijken. Zelfs als hij probeert zich anders voor te doen bij haar. Zelfs als haar leven uit elkaar valt en ze niet begrijpt waarom.

Kunnen Fallon en Luca samen hun onzekerheden overwinnen als iedereen om hen heen duistere bedoelingen lijkt te hebben?

Wie kun je vertrouwen als werkelijk iedereen een masker draagt?


Vanaf het begin weet de Auteur je te strikken in haar web. Bij de intro prikkelt ze je nieuwsgierigheid en laat ze je verlangen naar meer.

Fallon is de “Golden girl”. Mooi, lief, intelligent; werkelijk een lust voor het oog. Op het moment dat Luca haar ziet weet hij het zeker. Zij wordt van hem. Tegen het plan in, zoekt Luca contact met Fallon. Die op haar beurt haar ogen niet van hem af kan houden. Het lijkt voor haar een match made in HEAVEN. Niet wetende dat alles in scene is gezet door de Chicago Syndicate oftewel: Maffia.

Het verhaal houdt je, zoals ik al eerder benoemde, vanaf de eerste pagina in zijn greep. Het ijzersterke begin zorgt ervoor dat je door leest want je wilt het einde weten. Het verhaal begrijpen en boven alles je nieuwsgierigheid stillen. Vooral wanneer je vanuit Luca’s POV leest wordt het interessant. Je leest meer over de Maffia en hun werkwijze. Een ontmoeting tussen verschillende “Maffia families” wordt dan ook beschreven als hoe het is: Spannend en Bloederig. Waardoor je het boek niet meer weg wilt leggen want zeg nou zelf: Een New Adult boek en the Godfather ineen, kan niet anders dan een knaller worden, toch? De Auteur weet verrassend veel over dit onderwerp en je merkt dat ze haar research heeft gedaan. Toch moet ik eerlijk bekennen dat het verhaal tegen het einde minder sterk was dan in het begin. In mijn ogen kwam het wat geforceerd over. Alsof de Auteur nog vol met ideeën zat en deze in de laatste 60 bladzijdes tot uiting wilde laten komen.

Desondanks blijft Soraya doen waar ze goed in is, JOU LATEN VERLANGEN NAAR MEER! Met alle puzzelstukjes die op hun plek vallen komt het verhaal tot een eind. Nouja? Eind? Soraya heeft een mega cliffhanger voor ons gecreëerd. Als je in het verhaal goed opgelet had, had je bepaalde dingen zien aankomen maar dan moet je echt goed oog houden op details. Als snel merkte ik dat er iets niet klopte maar ook ik, had niet alles door.

Fallon is een prachtig, spannend en bloederig verhaal dat je op je planken wilt hebben staan. Een combinatie van New adult en The Godfather in een. Als een echte Maffiafilm liefhebber was dit boek een schot in de roos.

Ik geef dit boek 4 Diamanten en kan niet wachten op het tweede deel!

liefs,
Manuela

* Fallon is een recensie ebook toegestuurd door Dutch Venture Publishing.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s