Recensies

Blogtour: Duke en Ian (Liefde in Twin Bridges #3) – Debra Eliza Mane

Titel:  Liefde in Twin Bridges: Duke en Ian
Auteur: Debra Eliza Mane
Uitgeverij: Dutch Venture Publishing
Aantal pagina’s: 233
Jaartal: 2018
ISBN: 9789463670913
Genre: Western Romancebanner
20181222_0940316724236992028726308.jpg
Duke woont al haar hele leven in Twin Bridges, Montana en vindt dat ze de touwtjes van haar eigen leven prima in handen heeft. Ze woont met haar familie op Big Hole River Ranch, werkt als kok bij een lokale diner, bemoeit zich met iedereens zaken en loopt op de ranch zo nu en dan haar oude liefde Ian tegen het lijf, die ze strikt op afstand houdt.

Maar als haar broer Jacob zijn vriendin June een aanzoek doet en Ian tijdens het daaropvolgende feest in een dronken bui bekent dat hij nog van Duke houdt, komen er scheurtjes in het masker dat ze al die jaren zo stevig op heeft gehouden. Duke heeft iets meegemaakt waardoor haar hart voor altijd op slot is gegaan en ze wil het voor niemand meer openen – met name niet voor Ian. Want als hij de waarheid zou weten, zou hij haar nooit meer willen zien.
Daar neemt Ian echter geen genoegen mee. Hij wil Duke terugwinnen en weten wat hen jaren geleden uit elkaar heeft gedreven. Als ze toen zoveel van elkaar hielden, verdient hun liefde dan geen tweede kans..?
banner
Voordat ik Duke & Ian las heb ik Abby en Blake & Jacob en June gelezen. Beide boeken las ik uit in een dag. Nu kun je dit boek als standalone lezen, maar ik zou het niet aanraden. Waarom niet? Er zit een rode draad door het boek waardoor je toch wel iets mist van het verhaal omdat je niet weet hoe de karakters zijn & wie ze zijn. En natuurlijk omdat de voorgaande delen ook geweldig zijn!

Ian en Duke gaat over een jeugdliefde die door omstandigheden is verbroken. Duke loopt rond met een geheim dat ze niet durft te vertellen aan Ian. En dat geheim heeft ervoor gezorgd dat Ian en Duke uit elkaar zijn gegaan.

Ik vond het verhaal enigszins voorspellend, het geheim had ik al ver van te voren voorspeld. Ergens midden deel 2 was ik er al wel achter. Gelukkig was het geheim net iets groter dan wat ik had verwacht en dat vond ik wel fijn. Zo was het toch nog een deel verrassing voor mij. Het feit dat er ook nog een vreemde op de ranch loopt, waarvan niemand weet wie hij is, maakt het ook spannend.

Duke en Ian is het perfecte verhaal als je houd van cowboys en romantiek, en is een verhaal met inhoud. Het is goed doordacht en je leest het in een zucht uit. Het einde laat genoeg over voor eventuele vervolgen.

Ik geef het boek 4.5 diamantjes.

Liefs,
Denise.

Dit boek is toegestuurd als recensieexemplaar  door Dutch Venture Publishing voor de blogtour van Leven in Twin Bridges: Duke en Ian.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s