Boekenswaps

NieuwjaarsSwap – Manuela

Het is weer zover! De leukste tijd van het jaar is aangebroken. Gezellig onder een deken op de bank, lezend in een goed boek. Kijkend naar de vele twinkel lichtjes buiten en het gevoel van Magie hangt in de lucht.


Vorig jaar deed ik mijn allereerste unboxing van een swap en die is me zo goed bevallen dat ik dit jaar wederom meedoe. Voor de personen die niet bekend zijn met de nieuwjaarsswap een kleine uitleg.

De nieuwjaarsswap is een aftelkalender en van 24 december tot 1 januari mag je elke dag een cadeautje openmaken. Super leuk dus!

Als eerste wil ik Bianca van Fireflybooks bedanken voor een gezellige swap en hoop dat iedereen geniet van zijn of haar kadotjes.

Tevens houden we mijn maatje even geheim😜!

Let’s begin

Ziet het er niet cute uit? Ik kan haast niet wachten!


24 December

Mijn eerste cadeau is meteen een voltreffer. Ik hou van de art van Till and Dill en de art van Feyre & Rhysand stond bovenaan het lijstje. Erg lief van mijn maatje om deze te kopen en kijk dan die leuke boekenlegger die er bij zat ♡. Wat een snoesje is het. Ik ben verliefd😍

25 December

Toen ik dit pakket opende had ik even een Oempf momentje. Ik wilde dit boek al enige tijd hebben en nu heb ik hem gekregen van mijn Maatje. Super lief! ♡

Ik ga hem snel lezen en geef hem een mooi plekje in de kast. Nogmaals dank Lieverd voor dit mooie geschenk! Erg blij mee!

26 December

Mijn maatje vertelde mij dat ik vandaag echt iets leuks zou krijgen. En wat deed ik? Juist ik maakte op instagram een unboxing filmpje van deze dag. Sorry lieve volgers voor de gehoorbeschadiging 😜 maar ik was zooo happy met dit kado! Heb als een klein kind staan springen.

Het zijn de Tarotkaarten van shadowhunters en als groot fan vond ik dit kado echt helemaal het einde! Ik ben er zo ongelofelijk blij mee. Dankjedankjedankje! Ze staan nu mooi te pronken in mijn kast.

27 December

Vandaag was alweer een “verwen Manuela dag” blijkbaar. Niet dat je mij hoort klagen. Ik kreeg van mijn maatje de kaarsen van Cinder en Winter, is dat niet gaaf?! Ik vind ze beide echt prachtig mooi! Ik hou van bookishkaarsen en heb er al een hoop maar nooit teveel kaarsen toch? En deze zijn gewoon prachtig.

28 december

Ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Kijk dan! Vandaag kreeg ik een Mad Hatter Funko, Omgomgomg.

29 december

Kijk dan hoeee cute deze staf is. Hij is van Ginny en gaat shinen bij mijn movieprobs! Erg mooi en ben er heeeeeel erg blij mee.

30 december

Kijk dan hoe cute deze funko is! Love it so much! Gaat ook zeker een mooi plekje krijgen ♡. Thank you!

31 December

Vandaag kreeg ik deze kaarsen en ben er heel erg blij mee. Een van mijn favoriete personages is Izzy (isabelle). Raphael niet zozeer maar ben wel erg blij met deze kaars. Ze zijn helaas wat beschadigd geraakt met verzending wat erg jammer is en helaas had ik al een kaars van izzy maar zoals ik al zei: nooit teveel kaarsen. ♡ dankje maatje!

1 Januari

!!!!🎉🎆 Happy Newyear, Happy Newyear… 🎆🎉 !!!! Vandaag mocht ik mijn laatste kado uitpakken van de nieuwjaarsswap en het eerste kadotje van het jaar en wat voor een. Heel erg blij met dit boek! Ik ben zo benieuwd naar hoe het verhaal verder gaat♡! Dankje lief maatje!


Mijn maatje was Lisette kottier♡


Picture time…. say CHEESE!

Moet je zien hoe erg ik door Lisette verwend ben in negen dagen tijd. Ik ben zo dankbaar en ontroerd door de moeite die ze in het pakket heeft gestopt. Tevens kan ik zien dat ze VER buiten het budget gevallen is, dat is voor mij niet zo belangrijk. Ik ben een persoon die overal blij mee is, als het maar met mijn interesses/fandoms te maken heeft. Voor haar eerste swap heeft ze een moeilijk lootje getrokken want ondanks dat ik snel blij te maken ben, heb ik al heel veel dingen in mijn favoriete fandom. Je moet dus een heel creatief persoon zijn. Daarom heb ik ook besloten om voorlopig niet meer mee te doen aan reguliere swaps. Onderling met vrienden is even leuk en daar ben ik nu mee bezig.

Lieve lieve lieve Lisette,

Heel erg bedankt voor deze prachtige swap! Ik heb van ieder moment genoten en ik dacht bij elk kado…. wauw! Bij sommige gilde ik er zelfs bij, sorry not sorry. Ik ben zo ongelofelijk blij met alles wat je hebt gekocht en het krijgt allemaal een mooi plekje in de kast. Nog steeds denk ik: Waar heb ik al deze leuke items aan te danken. & Arme Lisette, ze heeft een hele kluif aan mij als lootje gehad. En toch wil je het wederom voor me doen, wat me erg ontroerd omdat je het me zo gunt. Dus dankjewel lieverd! Voor alle leuke kados, gesprekken en je vriendschap. Lot’s of love♡.

Liefs,

Manuela

Advertenties

Een gedachte over “NieuwjaarsSwap – Manuela”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s