Boekenswaps

Manuelas Wonderlijke Kerst

De mooiste tijd van het jaar is alweer bijna voorbij. De laatste liedjes worden gezongen, drankjes worden gedronken en buikjes worden gevuld.

Vaak worden er met kerst kadotjes uitgewisseld of lootjes getrokken. Ook wij, thuis, hebben dit jaar voor lootjes gekozen.

Maar niet alleen thuis deed ik aan kerst. Samen met twee goede vriendinnen heb ik kerstgeschenken uitgewisseld, meegedaan aan een nieuwjaarsswap en met de liefste meiden van de boekenclub onder het genot van een hapje lootjes gedaan.

Ik ben deze kerst wel zo ongelofelijk verwend en dat wilde ik met jullie delen.


Met de liefste Martina en mijn partner in crime Denise heb ik kerstgeschenken uitgewisseld. En dit heb ik gekregen:

O mijn GOD! Kijk dan hoe cute! Mijn collectie van shadowhunters wordt alsmaar groter en groter.. Ik heb Deel 1 & 2 van de graphic novels van the mortal instruments. Ze zijn werkelijk prachtig. Verder kreeg ik een leuk kaarsje en boekenleggers. Never enough bookmarks and candles ♡.

Op dezelfde dag hadden wij ook met de meiden van de boekenclub afgesproken om heerlijk samen te gaan eten en met zijn alle onze secret santa kados te openen. Super leuk! Maar voor ze begonnen hadden die schatten iets in petto voor mij ♡

Met zijn allen hadden ze dit pakket voor mij gemaakt omdat ik het verdiend had. 😭 alweer tranen in mijn ogen als ik eraan terug denk. Het was zo lief en zo bijzonder. De meiden hebben stuk voor stuk een apart plekje in mijn hart. Het plezier en saamhorigheid in onze groep is prachtig. Allen zo verschillend en toch passen we bij elkaar, als losse onderdelen in een machine. Nogmaals dank voor dit geweldige geschenk! Veel liefde voor jullie♡

Zie je die leuke booksleeve? Die is gemaakt door troelepetoe, een haakmonster met de leukste items en een van de geweldige meiden in onze groep.

En de kaars bovenin? Dat is the brightest witch kaars gemaakt door Emmy van Ruijven van Letters and Lights. Ruikt werkelijk voortreffelijk en het is de nieuwe editie met de blaadjes er in ♡ wees er snel bij want op=op. Ook Emmy is een van de meiden, onze fairy bookmother. Zie je wat ik deed godmother-bookmother. Anyhow…….

Een fantastisch lief gebaar 😘 nog steeds niet te geloven.

Maar die avond was nog niet om want ik kreeg ook nog mijn secret santa kado… ♡

Kijk dan wat leuk! We hadden een klein bedrag afgesproken, het was immers maar een kleinigheidje. MAAR Kijk wat mijn maatje mij allemaal gegeven heeft! Lekkere chocola (ondertussen al heerlijk opgegeten ) en een heerlijk ruikende kaars! Hou van kaarsen…. en guess what!? Hij heet warlock dus die past bij…. juist mijn shadowhunter verzameling. Mijn secret santa was de liefste Lindsay ♡ thanks sweetie! Nog steeds helemaal happy 😘

Dan zijn we aanbeland bij Kerstavond. Samen met de familie lootkados uitgewisseld en wat kreeg ik???? Zal geen verrassing zijn voor velen.


Ik ben al een enige tijd opzoek naar het eerste en tweede deel van de boeken van Cassandra Clare. En niet zomaar boek: De special waterstone rune editions. Mijn moeder zag blijkbaar mijn zoekgeschiedenis en vond dit boek wel verdacht veel op die twee lijken. Nu ben ik dus de trotse eigenaar van het derde deel♡. Super lief van me moeder, plus de zoektocht gaat gewoon verder. Als je toevallig iemand kent die ze weg doet … Im your woman😂.

Dit was mijn wonderlijke kerst! Wat heb jij allemaal gedaan of gekregen?

Liefs, Manuela

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s