Recensies

Recensie: The Wicked King – Holly Black ( The folk of the air #2)

Titel:  The Wicked King
Auteur: Holly Black
Uitgeverij: Hot Key Books
Aantal pagina’s: 352
Jaartal: 2019
ISBN: 9781471407352
Genre: Young Adult
banner
20190210_141838.jpg
I have heard that for mortals, the feeling of falling in love is very like the feeling of fear.”
Jude has tricked Cardan onto the throne, binding him to her for a year and a day. But the new High King does everything in his power to humiliate and undermine her, even as his fascination with her remains undimmed. Meanwhile, a traitor in the court is scheming against her. Jude must fight for her life and the lives of those she loves, all while battling her own complicated feelings for Cardan. Now a year and a day seems like no time at all.
banner
Vorig jaar, toen cruel prince uit kwam, en ik die eenmaal uit had, kon ik niet wachten om The Wicked King te kunnen lezen. En ik moet zeggen.. dit boek heeft mij zeker niet teleurgesteld.

Ik heb mij geen moment verveeld tijdens het lezen van The Wicked King. Het verhaal was spannend en op sommige momenten moest ik doorlezen. Ik kon gewoon weg niet stoppen! Het verhaal heeft een leuke opbouw met een paar goede plottwisten die ik niet zag aankomen! Het laat genoeg ruimte over om je af te vragen wat er allemaal gaat gebeuren in het volgende deel.

Het einde vond ik enorm verrassend. Ik had het niet verwacht en toen ik het boek uit had bedacht ik mij dat het nog een jaar duurt voordat deel 3 uit gaat komen. Ik heb eigenlijk vrij weinig te vertellen over dit boek, behalve dat ik hem heel leuk vond! Het enige minpuntje van dit boek vond ik de tijdssprong van 5 maanden. Het boek begint 5 maanden na het einde van The Cruel Prince, zonder dat het echt waarde had.

Ik kan niet wachten tot deel 3! Het enige jammer van de titel van deel 3 is dat het een enorme spoiler is. Maar goed, dat drukt de pret niet en laat mij niet minder verlangen naar het derde deel. Ik geef dit boek 4.5 diamantjes.

Liefs,
Denise.

Benieuwd naar deze serie? Lees hier de recensie over het 1e deel, The Cruel Prince!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s