Dutch Shoutout

Maak kennis met:

Dag lieve lezers van onze Dutch Shoutouts.

Wij hebben deze week weer de mogelijkheid gehad om samen te werken met een geweldig goede auteur. Vele van jullie hadden haar genoemd als een waardig talent uit de Lage Landen, ook voor ons was deze auteur niet geheel onbekend. Haar naam kwam vaker voor op onze tijdlijn en wij zijn super enthousiast om samen met haar aan deze Dutch Shoutout te mogen werken. Het is natuurlijk niemand minder dan:

Chinouk Thijssen

Wij zijn net als jullie reuze nieuwsgierig naar haar boeken en naar wie Chinouk werkelijk is. Waar komt haar liefde voor dans vandaan en Met wie zou Chinouk aan een boek willen schrijven.

Deze week krijg je als lezer natuurlijk ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan Chinouk, de leukste vraag krijgt een gesignerende boekenlegger ♡. Is dat niet leuk!

Het boek dat wij voor haar in de schijnwerper zetten is;

Fataal spel


Wat voor een ziek spelletje is dit? Nadat haar zusje Jessie is ontvoerd, stuurt de kidnapper allerlei opdrachten naar Carmen. Alleen als ze gewillig meespeelt en alle raadsels oplost, zien de twee meiden elkaar nog terug. Althans, dat is wat de dader beweert. Samen met haar vrienden voert Carmen de bevelen uit, maar de uitdagingen worden steeds extremer en gevaarlijker. Hoe ver zal ze gaan om haar zus te redden?


Nogmaals gefeliciteerd Chinouk met het één jarig bestaan van Fataal spel!

Hebben jullie al eens een boek van Chinouk gelezen?

Liefs,

Manuela

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s