Recensies

Luca (Chicago Syndicate serie #2) – Soraya Naomi

Titel: Luca ( Chicago Syndicate Serie #2)
Auteur: Soraya Naomi
Uitgeverij: Dutch Venture Publishing
Jaartal: 2019
Aantal pagina’s: 342 pagina’s
ISBN:9789463867955
Genre: New Adult
Prijs: €18,50
Oordeel:


Zijn verraad heeft haar vertrouwen onherstelbaar beschadigd.
Luca had alles over voor Fallon, maar als onderbaas van het Chicago Syndicate is hij verantwoordelijk voor een groot deel van deze maffia-organisatie. Fallon is een zwakke schakel die hij zich niet langer kan veroorloven.

Nu Fallons oude, vertrouwde leven steeds verder uit elkaar valt, heeft ze Luca harder nodig dan ooit. Maar kan ze voorbij de leugens en het bedrog kijken? Liefde verbindt hen waar geheimen hen uit elkaar hebben gedreven. Zelfs na alles wat er gebeurd is, heeft Fallon nog steeds Luca’s hart in haar handen. Zijn leven is echter in handen van het Syndicaat.

Hoe kan Luca een leven opbouwen met de vrouw van wie hij houdt en tegelijkertijd trouw blijven aan een organisatie die boven elke wet staat? Het is een keuze die voor hem onmogelijk is – tot omstandigheden hem dwingen te kiezen en het voor Luca een zaak van leven of dood wordt.


Luca is het tweede deel van de Chicago syndicate serie. Het verteld het verhaal van Luca en Fallon. Luca wist bij de eerste blik op Fallon dat zij een bijzondere vrouw was, een vrouw die hij wilt beschermen en koesteren maar hij heeft ook zijn plichten binnen het Syndicate. Wanneer hij moeten kiezen, kiest hij voor Fallon. Hij kiest ervoor om haar veilig te houden ver weg van hem en ver weg van zijn werk. Niet wetende dat Fallon zonder zijn aanwezigheid en constante bescherming, niet meer veilig is.

Soraya Naomi wist mij in het eerste deel al vast te houden, te laten verlangen naar meer en om raadsels op te lossen. Het tweeluik van Fallon en Luca was geweldig om te lezen. Maffiafilms zijn bij mij nummer een en kijk ze dan ook meerdere malen. Het kan mij niet spannend en bloederig genoeg. Luca (en daarmee ook Fallon) is een boek dat je niet weg kan leggen, je zit er vanaf de eerste bladzijde in en leest hem in een ruk uit. Het is een boek vol met spanning, passie, wraak en natuurlijk liefde.

Na het lezen van Fallon had ik hoge eisen gekregen voor Luca want ik was heel erg te spreken over het eerste deel. Mijn angst was dat het tweede deel aan kracht zou ontbreken die het eerste deel zo mooi maakte. Vooral omdat het einde minder sterk was en afsloot met een mega cliffhager. Deze twijfel was totaal ongegrond. Ze begon wat traag in het boek maar naarmate het vorderde was de spanning weer om te snijden. Heerlijk! Het feit dat Soraya niet terug deinst voor bepaalde situaties, is een hele pluspunt vooral als je dit soort boeken schrijft. Ik ben heel erg te spreken over dit boek en kan niet anders zeggen dan dat ik fan ben geworden.

Luca is een waardig vervolg op Fallon. Een verhaal dat je op je boekenplank wilt hebben staan. De auteur neemt risico’s en deinst nergens voor terug, precies wat een goede maffia romance nodig heeft. Het is een spannend verhaal vol passie en wraakgevoelens. Ik kan niet wachten tot de andere delen zijn vertaald.

Ik geef dit boek 4,5 Diamant!

Liefs,

Manuela

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s