Posts

Bookhaul juni

Het is weer een nieuwe maand en ondanks dat ik een hele poos geen boeken meer heb gekocht heb ik afgelopen maand een bestelling geplaatst bij boekenkraam!
Het was per toeval dat ik erop keek en dacht: die boeken stop ik gewoon in mijn winkelmandje en ik koop ze! Be bold, right?

Ik had het 1e deel van blessed al, en dit is deel 3, dus nu moet ik nog opzoek naar het 2e deel.
Met de duistere troon van Kendare Blake was ik heilig overtuigd dat ik het eerste deel, koninginnen, al had. Maar dat was niet het geval. Dus die heb ik besteld en die is voor de bookhaul van eind maand juli. Ik ben er erg benieuwd naar of deze mij gaan bevallen!
Met infernal devices heb ik hetzelfde verhaal als bij blessed: ik mis nu wel deel 2. Maar het vult de serie weer iets aan.
The black key is ook ter aanvulling van de serie. Ik heb de boeken nog niet gelezen maar wil dat binnenkort zeker gaan doen! Ze lijken mij erg leuk.
De serie van Anna Todd had ik het afgelopen jaar geleend van de bieb maar ik was gestrand in het 3e boek. Maar ze waren een leuke prijs en ik nam het 1e deel maar mee omdat het dan goedkoper was. Nu kan ik in mijn eigen tempo het weer oppakken, kijken of ik dit keer wel verder kom.

Dat was mijn bescheiden boekenhaul van de maand juni. Welk boek heb jij al gelezen of staat op je te lezen lijst? Laat het weten!

Liefs,
Denise.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s