Meet the bloggers behind Diamondpages!, Posts

Struggels van een booknerd #1 – Privé bieb

Hoi Diamantjes,

Als je mij op instagram volgt (@diamondpages.Manuela) hebben jullie het al meegekregen, zo niet; IK KRIJG EEN PRIVEBIEB!!! Nu ik dit aan het schrijven ben, heb ik last van zenuwen en de gebruikelijke vlinders in de buik. Ik ben zo ongelofelijk blij met mijn kans op een Girl-Cave maar kijk er ook tegenop want er moet veeeeeeeeeel aan gedaan worden.

Mijn zus is begin dit jaar op haar zelf gegaan, en nu krijg ik haar kamer om er een Girl-Cave van te maken. Dit is natuurlijk hartstikke gaaf maar moet ook veel aan gedaan worden. Zo wil ik opnieuw witten, verven en moeten bepaalde dingen naar mijn zin gemaakt worden. Dit geeft de nodige stress mee want wat willen wij: GIRL-CAVE, wanneer willen wij dat: NU! Maar helaas gaat het niet sneller dan het gaat.

Ik wilde mijn reis van kamer tot Girlcave met jullie delen, VOOR fotos heb ik niet meer maar de NA foto zal ik delen op instagram (eer het helemaal naar mijn zin is). Ook als jullie tips hebben, liefst zo goedkoop mogelijk ivm huurhuis, zijn die erg welkom. Ik ben al gezegend met lieve ouders die een bankstel en salontafel hebben gedoneerd en heb een erfstuk van mijn oma (tvkast) die een mooi plekje krijgt. Hoe langer ik erover praat, des te meer krijg ik last van vlinders. Ben zoooooo ongelofelijk blij!

Een tegenvaller is dat ik al mijn boeken moet gaan verplaatsen🤪. Het zijn er echt een hele hoop en kijk er echt tegenop. WAAAAAAROM HEB IK ZOVEEL SPULLEN…..Ohja omdat ik gewoon een verschrikkelijke hoarder ben…

Hoe zou jouw ideale GIRL/MEN cave eruit zien?

Liefs, Manuela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s